Kis-Duna Motel & Camping

Nyugat Dunántúli régió - Mosonmagyaróvár

Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár
  • Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Gabona rkp. 6.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróváron, a Bécs-Budapest 1-es út mellett, 15 km-re az osztrák-magyar-szlovák határtól, a Mosoni-Duna partján szeretettel várjuk kedves vendégeinket a "KIS DUNA" MOTEL, CAMPING & Étterem-ben. Vendéglátó egységünk 8000 m2-nyi területen, a városközponttól nem messze, de már zöldövezetben, családias környezetben üzemel.

Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár

Motelunkban 9 zuhanyzós szoba áll a vendégeink rendelkezésére. Két- és háromágyas szobáinkhoz pótágy és reggeli is igényelhető. 


Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár

Járműveiket zárt parkolóban, felügyelet mellett az éjszaka folyamán is biztonságban tudhatják. 50 fős éttermünk befogadóképessége nyáron 60 fős terasszal bővül, melyben udvarias kiszolgálás , mellett élvezhetik a magyar és a nemzetközi konyha ízeit. Megrendelésre rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Természetkedvelő vendégeinknek ajánljuk campingünket, mely füves területen, közvetlenül a folyóparton, 4000 m2-en helyezkedik el. Lakókocsival érkezőknek és sátorozóknak egyaránt remek pihenőhelyet biztosítunk. Szolgáltatásaink között lakókocsi-bérbeadás is szerepel. Előzetes helyfoglalásukat szívesen fogadjuk. Látogasson el hozzánk! Legyen a vendégünk!

Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár

 

 

 

Kis-Duna Motel & Camping, Mosonmagyaróvár
  • Cím:9200 Mosonmagyaróvár, Gabona rkp. 6.

Mosonmagyaróvár


Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa,vonzáskörzetében 25 településsel 931 km 2-nyi területen, ahol mintegy 70 ezer ember él. Az ország...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás