Hotel Minerva ***

Nyugat Dunántúli régió - Mosonmagyaróvár

Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár
  • Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Engels út 2.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár

Szállodánkat 1974-ben építették Mosonmagyaróvár új városközpontjában, a várost átszelő főútvonal mentén. Névadónk a római Minerva istennő, akit a Római Birodalom idején a város területén állomásozó ikerlégiók védnöküknek választottak. Erről tanúskodik a szálloda épületében megtekinthető korabeli kőtábla is. 2004-ben a szálloda teljes felújítására került sor. Szolgáltatásainkat a kor színvonalára emeltük, hogy ezzel is elősegítsük vendégeink zavartalan pihenését.

Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár

A szálloda 40 darab kétágyas szobával rendelkezik, amelyben fürdőszoba, televízió található. Kiválóan alkalmas csoportok fogadására is. A hotel alatt található Galéria Éttermünk, mely remek konyhával áll a rendelkezésükre. Névadónk a római Minerva istennő, akit a Római Birodalom idején a város területén állomásozó ikerlégiók védnöküknek választottak.

Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár

Szolgáltatásaink közé tartozik az éjjel-nappali portaszolgálat, hitelkártya elfogadás, pénzváltás, étterem, központi széf, zárt parkoló, programszervezés, fogászat és kaszinó.

A szálloda éttermébe látogatók megízlelhetik a magyar konyha kiváló ételeit, de lehetőség van más nemzetek ételkülönlegességeivel való ismerkedésre is.

A Galéria Étterem terasza kellemes hangulatot kölcsönöz étkezéshez és kávézáshoz egyaránt. Az étterem 90 fő, a terasz 36 fő egyidejű fogadására alkalmas.

A város kedvező fekvéséből adódóan lehet fél- és egész napos kirándulásoknak (Győr, Pannonhalma, Sopron), osztrák illetve szlovák szomszédolásnak.

A város fontos turisztikai vonzereje a gyógyvize. A fürdő termálvize elismert gyógyvíz, Európa öt legjobb gyógyvize közé sorolják. Mozgásszervi, emésztési és légzőszervi bántalmakra ajánlott.

A környéken több lovarda is várja a sport szerelmeseit. Lehetőség van oktatásra, díjlovaglásra, túrázásra. A vízi sportok kedvelői változatos túrákat tehetnek a Dunán, illetve a Mosoni-Dunán. Kajak- és kenu bérlésére is van lehetőség.

Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár

Árlista - Minerva Hotel - Mosonmagyaróvár

Egyágyas szoba:        8.450,-Ft/fő/éj

Kétágyas szoba:       10.450,- Ft/ 2 fő/éj

Pótágy (gyermek 14 éves kor alatt): 3.900,- Ft/fő/éj

Félpanziós felár: 2.500,- Ft-tól

Áraink a reggelit, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Idegenforgalmi adó külön fizetendő 18 és 70 év között:

250,- Ft/fő/éj

Ingyenes szolgáltatás: kamerával őrzött parkoló, széf

Kisállat: 1.500,- Ft/éj

Internet: 900,- Ft/nap (WLAN hotspot)

Csoportok részére előzetes egyeztetés alapján kedvezményt

biztosítunk.

Hotel Minerva, Mosonmagyaróvár
  • Cím:9200 Mosonmagyaróvár, Engels út 2.

Mosonmagyaróvár


Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa,vonzáskörzetében 25 településsel 931 km 2-nyi területen, ahol mintegy 70 ezer ember él. Az ország...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás